اولین رویداد استارتاپی فناوری نانو استان کهگیلویه و بویراحمد برگزار شد
۱۴۰۳-۰۸-۰۷

به گزارش روابط عمومی پارک علم و فناوری کهگیلویه و بویراحمد، اولین رویداد استارتاپی فناوری نانو استان کهگیلویه و بویراحمد مورخ 5 آبانماه 1403 با همکاری پارک علم و فناوری استان، بنیاد نخبگان و دانشگاه آزاد اسلامی واحد یاسوج در سالن همایش این دانشگاه برگزار شد.

طی فرایند اعلام فراخوان و احصای طرح های فناورانه (به صورت ایده و محصول)، 18 طرح نانوفناوری دریافت شد که پس از ارزیابی اولیه، تعداد 11 طرح به مرحله ارائه نهایی رویداد راه یافتند. 

در روز نهایی رویداد که بیش از 8 ساعت از ساعت 10 صبح تا 18:30 ادامه یافت، هیئت داوران متشکل از 7 داور تخصصی در زمینه های نانوفناوری، بیوتکنولوژی، مهندسی مواد و متالوژی، شیمی، مهندسی مکانیک و صنایع، اقتصاد و کسب و کار، 11 طرح ارائه شده را داوری کردند.

در نهایت با رای هیئت داوران، 4 طرح به عنوان طرح های برگزیده رویداد انتخاب شدند. حشره‌کش و ترکیبات نانو دفع آفات گیاهی بر پایه ترکیب طبیعی که توسط دکتر محسن رادی ارائه شد توانست رتبه نخست رویداد استارتاپی فناوری نانو استان کهگیلویه و بویراحمد را به خود اختصاص دهد. دکتر مهدی ظریفی با ایده آهن‌ربا‌های سرامیکی نانو مقام دوم را به خود اختصاص داد و دکتر سیدامین هادی با ایده کیت تشخیصی بر پایه حسگر‌های پلاسمونیکی در پلاسمای خون در جایگاه سوم این رویداد قرار گرفت. شرکت دانش‌بنیان پیشگام فناوران موفق امید با مدیریت دکتر فرشید کیانفر نیز توانست مقام چهارم رویداد را به خود اختصاص دهد.

شایان ذکر است، منتخبین این رویداد ضمن برخورداری از حمایت ها و امتیازات پارک علم و فناوری استان، جهت حضور در نمایشگاه ایرانانو ۱۴۰۳ معرفی شدند. همچنین مقرر شد، طی مراسم ویژه ای در نمایشگاه دستاوردهای پژوهش، فناوری و فن بازار استان که آذرماه 1403 به دبیری پارک علم و فناوری کهگیلویه و بویراحمد برگزار می گردد، طرح های برگزیده رویداد فناوری نانو معرفی و مورد تقدیر قرار گیرند. 

در این رویداد، دکتر سید نصرالله افتخاری (رئیس پارک علم و فناوری استان)، دکتر کاوه پیشقدم (رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان)، دکتر سید عباس حسینی (معاون پارک علم و فناوری استان)، حسین خلیلی (مدیر مراکز رشد پارک علم و فناوری استان)، حسین فرخی (نماینده بنیاد نخبگان استان)، دکتر سید میثم مرتضوی (مدیر فناوری دانشگاه علوم پزشکی)، مهندس مسعودی (معاون دانشگاه ملی مهارت استان) و جمعی از مدیران نهادها و دستگاه های اجرای و نیز اساتید دانشگاهی، دانشجویان و فناوران حضور داشتند. 

سطح بالای طرح ها به لحاظ معیارهای علمی و فناورانه و فرایند داوری دقیق و علمی از جمله ویژگی های بارز این رویداد بود و امید می رود در رویدادهای آتی، حوزه نانوفناوری در زیست بوم فناوری و نوآوری استان نقش کلیدی ایفا نماید.



پیوست (186.15 کیلوبایت)
طرح های ارائه (97.28 کیلوبایت)
کمیته اجرایی (28.02 کیلوبایت)